Tassikoogid šokolaadi-toorjuustukreemiga

TASSIKOOGID ŠOKOLAADIGA

Ettevalmistusaeg: 15 min
Küpsetusaeg: umbes 20+ min
12 tk

Vaja läheb:
150 g suhkrut
160 g nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
120 ml piima
120 ml vett
60 ml õli
1 suur muna
6 spl toorkakaod

Eelsoojenda ahi 170 kraadini ning täida muffinivormid paberiga. Sega suures kausis jahu, kakaopulber, suhkur, küpsetuspulber ja sool ühtlaseks. Aseta see hetkel kõrvale. Vala teise kaussi piim, õli ning eelnevalt lahti klopitud muna. Sega kõik omavahel ühtlaseks massiks.

Lisa märjad koostisained kuivadele ning sega tainas korralikult ühtlaseks. Lisa segule aeglaselt niristades vesi. Kui kasutad taina segamisel mikserit, siis pane see kindlasti madalate pöörete peale. Valminud tainas on konsistentsilt vedel – ära ehmu!

Täida muffinivormi augud veidi üle poole tainaga ning küpseta 20 minutit.

Kontrolli hambatikuga kookide valmimist, kui tiku külge jääb tainast, siis lase kookidel veel veidi ahjus olla.

ŠOKOLAADI-TOORJUUSTUKREEM
12 tassikoogi kaunistamiseks

Vaja läheb:
230 g külma toorjuustu
110 g toasooja võid
64 g toorkakaod
250 g tuhksuhkrut

Pane toorjuust suurde mikserdamiskaussi. Kasuta mikserit ning mikserda toorjuust ühtlaseks. Järk-järgult lisa mikserdamise ajal toasoe või – mikserda seni, kuni segu on ühtlane. Sõelu segule kakaopulber ja tuhksuhkur, et vältida tükkide tekkimist. Mikserda segu ühtlaseks, aseta kondiitrikotti ning kaunista jahtunud tassikoogid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*