Retseptid pildis
![Suhkruküpsised ja nende kaunistamine](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/04/Suhkrukupsised-lilledega-uus-blogi-1.jpg)
Suhkruküpsised ja nende kaunistamine
Välismaal on laialdasemalt levinud suhkruküpsiste kaunis glasuuriga katmine. Midagi sarnast teevad eestlased jõulude eel ja ajal piparkookidega, kuid see ei...
Loe edasi![Pulgakoogid](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/03/Pulgakoogid-vaarikate-ja-apelsiniga-blog-2.jpg)
Pulgakoogid
Pulgakookide valmistamise katsetus number 2. Seekord valmistasin täiesti klassikalise sisuga pulgakoogid (algselt vähemalt) ning pildistasin taaskord ülesse tegevuskäigu, et neid...
Loe edasi![Pulgakoogid – Oreo küpsiste ja maapähklivõiga](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/01/Pulgakoogid-oreopahklikreem-blog-1.jpg)
Pulgakoogid – Oreo küpsiste ja maapähklivõiga
Pulgakookide valmistamine on mõnus nokitsemine. Koogitaina tegemine ei võta kaua aega - kõik koostisosad blendris ühtlaseks lasta ja valmis, kuid...
Loe edasi![Kuivatatud apelsinid](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/12/Kuivatatud-apelsinid-blog-1.jpg)
Kuivatatud apelsinid
Kuivatatud apelsinid leiavad jõulude ajal mitmekülgset kasutust. Nendest saad teha lihtsad kuuseehted, kaunistada torti, asetada jõululauale dekoratiivseks efektiks või miks...
Loe edasi![Piparkoogid](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/11/Piparkoogid-blog-1.jpg)
Piparkoogid
Käes on aasta kõige oodatum aeg - jõulukuu! Toa saab ehtida jõulurüüsse, sättida jõulusokid kaminasimsile, panna põlema küünlad, sättida kõikvõimalikud...
Loe edasi![Ekleerid klassikalise vaniljekeedukreemi täidisega](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/03/Vaniljeekleerid-blogi-1.jpg)
Ekleerid klassikalise vaniljekeedukreemi täidisega
Ekleerid kujutavad endas keedutainast pikliku kujuga koogikesi, mis on seest täidetud keedukreemiga ning pealt kaetud (enamasti) šokolaadiglasuuriga. Ekleeride (éclair) nimetus,...
Loe edasi![Keedutainas](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/03/Kupsetamine-blogi-1.jpg)
Keedutainas
Keedutainas - nagu nimeski juba sisse kirjutatud, on tainas, mida valmistatakse keetmise teel. Taina kergituselemendiks ei ole pärm, küpsetuspulber ega...
Loe edasi![Leiva küpsetamine](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/03/Leib-neutraalsem-blog-1.jpg)
Leiva küpsetamine
NB! Antud kogused on ühe leiva tegemiseks - 30 cm pikkuse leivavormi sisse! Isetehtud leival on mitmeid eeliseid - tead...
Loe edasi![Vastlad ja vastlakuklid](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/02/Vastlakukkel-blogi-1.jpg)
Vastlad ja vastlakuklid
Vastlapäev (ka lihaheite-, liugu- ning pudrupäev) on liikuv püha, kuid alati kindlal nädalapäeval - teisipäeval! Sõna „vastlapäev“ tuleneb alamsaksakeelsest sõnast...
Loe edasi