Kana- ja linnuliha

Kanapasta brokoliga

Kanapasta brokoliga

Lastel on söömisega tihti selline naljakas suhe, et mingeid toite võivad nad süüa lõhkemiseni samas, kui teist ei ole nõus...

Loe edasi
Tsitruseline ahjukana ahjukartulitega

Tsitruseline ahjukana ahjukartulitega

Kas sea- või linnuliha? Millist liha teie jõululaupäeval pakute? Kui plaanite kana serveerida, siis jagan teiega ühte retseptiideed. Kohandasin Talleggi...

Loe edasi
Sinihallitusjuustu-kanapasta

Sinihallitusjuustu-kanapasta

Pasta on alati piimasupi kõrval roog, mida valmistan, kui on vaja kiiresti toit lauale saada ning väheseid koostisosasid kasutades saab...

Loe edasi
Pesto valmistamine

Pesto valmistamine

Kuigi ka poest saab osta täitsa hea koostisainete nimekirjaga pestot, siis kodune pesto on ikka teistsuguse maitsega - värskem ning...

Loe edasi
Ahjus valmistatud kanapallid

Ahjus valmistatud kanapallid

Meie pere tarbib poolfabrikaatseid tooteid minimaalselt - pigem erandkorras. Lisaks sellele, et poest ostetud kotlettidel jms on sees ka aineid,...

Loe edasi
Kanapasta spinatiga

Kanapasta spinatiga

Pastad valmivad alati kiiresti ja maitsevad hästi, olenemata, mida sisse lisad. See pasta spinati ja kanaga on üks vähestest toitudest,...

Loe edasi
Suitsukana-feta quiche

Suitsukana-feta quiche

Sügise saabumisega on tahtmine kohe rohkem küpsetada. Kuigi tahaks palju magusat küpsetada, siis enda huvides peaks hoopiski midagi soolast tegema...

Loe edasi
Kanapasta seente ja paprikaga

Kanapasta seente ja paprikaga

Mu abikaasa on läbi ja lõhki makaronide austaja. Ta võib neid süüa igas asendis ja vist enam-vähem kõigega. Seetõttu on...

Loe edasi
Koorene kanakaste

Koorene kanakaste

See kaste on esimene kaste, mille ma ise, täiesti üksinda, valmistasin. Esimeseks kastmeks ma jahukastet ei julenud valmistada (hiljem julgesin...

Loe edasi
Argine tatrapada Merevaiguga

Argine tatrapada Merevaiguga

See toekas, kreemja tekstuuriga tatrapada on roog, mida on lihtne valmistada, kuna asetad koostisosad kõik ühte suurde potti ning lased...

Loe edasi