Sea- ja veiseliha
![Täidetud paprikad](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/04/Taidetud-paprikad-blogi-1.jpg)
Täidetud paprikad
Ilmad muutuvad järjest jahedamaks ning sügise saabumisega tuleb kohe isu valmistada õhtusöök ahjus. Paja- ja vormiroa asemel hoopis näiteks täidetud...
Loe edasi![Hakkliha-kapsahautis](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/09/Hakkliha-kapsahautis-blogi-1.jpg)
Hakkliha-kapsahautis
Ajatu klassika, mida vist peaaegu iga eestlane on korra oma elu jooksul valmistanud. Noorena ma sellest roast midagi erilist ei...
Loe edasi![Pesto valmistamine](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/02/Basiiliku-pesto-blogi-1.jpg)
Pesto valmistamine
Kuigi ka poest saab osta täitsa hea koostisainete nimekirjaga pestot, siis kodune pesto on ikka teistsuguse maitsega - värskem ning...
Loe edasi![Suvemaitsed pannil](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/09/Suvemaitsed-pannil-blogi-1.jpg)
Suvemaitsed pannil
On imeline, kui enda aiast on toidu tegemiseks pea kõik tooraine võtta. Kõik värske ja kodune maitseb alati teisiti -...
Loe edasi![Täidetud (soolased) pannkoogid](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/06/Taidetud-pannkoogid-blogi-2.jpg)
Täidetud (soolased) pannkoogid
Valmistusaeg: 1 tund Kogus: 6 täidetud pannkooki Täidiseks: 1 suurem porgand 1 porrulauk 1 paprika 2 spl sojakastet 300 g...
Loe edasi![Pikkpoiss majoneesi-juustukattega](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/06/Pikkpoiss-blogi-1.jpg)
Pikkpoiss majoneesi-juustukattega
Kuna ilmad muutuvad järjest jahedamaks, siis ka toidulaua eelistused vaikselt muutuvad. Seepärast järgmine retsept, mida teiega jagan on pikkpoiss. Pikkpoisile peale...
Loe edasi![Lihapallid tomatikastmes](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/02/Lihapallid-tomatikastmes-blogi-1.jpg)
Lihapallid tomatikastmes
Kui on plaan küpsetada ahjus lihapalle, siis üheks variandiks on neid serveerida koos tomatikastmega. Valmistusaeg: 45 minutit Kogus: 6-8-le Lihapallide...
Loe edasi![Parmesaniga paneeritud šnitsel](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2019/04/Parmesaniga-paneeritud-snitsel-blogi-1.jpg)
Parmesaniga paneeritud šnitsel
Valmistusaeg: 30-40 minutit Kogus: 6-8-le Vaja läheb: 1 kg sea sise- või välisfileed 2 muna 2 dl riivsaia 2 dl...
Loe edasi![Veise-peedikotletid](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/05/Peedikotletid-blogi-1.jpg)
Veise-peedikotletid
Kotletid meenutavad mulle alati vanaema ja lapsepõlve. Ma isegi ei tea miks, sest kotletid ei olnud vanaema nö mingi firmaroog,...
Loe edasi![Ahjus küpsetatud lihapallid](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/01/Ahjus-kupsetatud-lihapallid-blogi-1.jpg)
Ahjus küpsetatud lihapallid
Lihapallid on meie peres selline roog, mida mitmeks päevaks naljalt ei jagu! 600 g hakkliha kaob nii kiirelt, et hetkeks...
Loe edasi