Sea- ja veiseliha

Täidetud paprikad

Täidetud paprikad

Ilmad muutuvad järjest jahedamaks ning sügise saabumisega tuleb kohe isu valmistada õhtusöök ahjus. Paja- ja vormiroa asemel hoopis näiteks täidetud...

Loe edasi
Hakkliha-kapsahautis

Hakkliha-kapsahautis

Ajatu klassika, mida vist peaaegu iga eestlane on korra oma elu jooksul valmistanud. Noorena ma sellest roast midagi erilist ei...

Loe edasi
Pesto valmistamine

Pesto valmistamine

Kuigi ka poest saab osta täitsa hea koostisainete nimekirjaga pestot, siis kodune pesto on ikka teistsuguse maitsega - värskem ning...

Loe edasi
Suvemaitsed pannil

Suvemaitsed pannil

On imeline, kui enda aiast on toidu tegemiseks pea kõik tooraine võtta. Kõik värske ja kodune maitseb alati teisiti -...

Loe edasi
Täidetud (soolased) pannkoogid

Täidetud (soolased) pannkoogid

Valmistusaeg: 1 tund Kogus: 6 täidetud pannkooki Täidiseks: 1 suurem porgand 1 porrulauk 1 paprika 2 spl sojakastet 300 g...

Loe edasi
Pikkpoiss majoneesi-juustukattega

Pikkpoiss majoneesi-juustukattega

Kuna ilmad muutuvad järjest jahedamaks, siis ka toidulaua eelistused vaikselt muutuvad. Seepärast järgmine retsept, mida teiega jagan on pikkpoiss. Pikkpoisile peale...

Loe edasi
Lihapallid tomatikastmes

Lihapallid tomatikastmes

Kui on plaan küpsetada ahjus lihapalle, siis üheks variandiks on neid serveerida koos tomatikastmega. Valmistusaeg: 45 minutit Kogus: 6-8-le Lihapallide...

Loe edasi
Parmesaniga paneeritud šnitsel

Parmesaniga paneeritud šnitsel

Valmistusaeg: 30-40 minutit Kogus: 6-8-le Vaja läheb: 1 kg sea sise- või välisfileed 2 muna 2 dl riivsaia 2 dl...

Loe edasi
Veise-peedikotletid

Veise-peedikotletid

Kotletid meenutavad mulle alati vanaema ja lapsepõlve. Ma isegi ei tea miks, sest kotletid ei olnud vanaema nö mingi firmaroog,...

Loe edasi
Ahjus küpsetatud lihapallid

Ahjus küpsetatud lihapallid

Lihapallid on meie peres selline roog, mida mitmeks päevaks naljalt ei jagu! 600 g hakkliha kaob nii kiirelt, et hetkeks...

Loe edasi