Kala ja mereannid
Kala-kartulivorm
Viimase aja super leid - pangaasius. Pangaasius on sägaline, kõrge valgusisaldusega ning madala rasvasusega. Liha on valge, luudeta, peene tekstuuriga ning...
Loe edasiSuitsukohasalat
Aeg-ajalt on hea toekatele einetele vahelduseks süüa midagi kerget, näiteks suitsukohasalatit. Valmistusaeg: 40 minutit Kogus: 4 portsjoni Vaja läheb: 300...
Loe edasiHeeringas tomati ja rohelise sibulaga
Käes on värskete tomatite aeg ning võimalus on kasutada ära veel viimaseid rohelisi sibulapealseid. Nendest kahest saab teha maitsva lisandi...
Loe edasiPeedi-suitsuforelli salat
Punapeedi-suitsuforelli salat meenutab maitselt paljuski rosoljet, kuid punaste ubade ja rohkema hapukurgi lisamine annavad salatile tugevama, huvitavama maitsenüansi. Valmistusaeg: 30...
Loe edasiKihiline heeringa-leivasalat
Head vabariigi aastapäeva! Lisaks kamale, on vist väheseid peresid, kes sellel päeval ei tõsta lauale midagi, mis sisaldab kala -...
Loe edasi