Kala ja mereannid
![Kala-kartulivorm](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2021/12/Kala-kartulivorm-blog-1uus.jpg)
Kala-kartulivorm
Viimase aja super leid - pangaasius. Pangaasius on sägaline, kõrge valgusisaldusega ning madala rasvasusega. Liha on valge, luudeta, peene tekstuuriga ning...
Loe edasi![Suitsukohasalat](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/10/Suitsukoha-salat-blogi-1.jpg)
Suitsukohasalat
Aeg-ajalt on hea toekatele einetele vahelduseks süüa midagi kerget, näiteks suitsukohasalatit. Valmistusaeg: 40 minutit Kogus: 4 portsjoni Vaja läheb: 300...
Loe edasi![Heeringas tomati ja rohelise sibulaga](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/07/Heeringas-tomati-ja-rohelise-sibulaga-blog-1.jpg)
Heeringas tomati ja rohelise sibulaga
Käes on värskete tomatite aeg ning võimalus on kasutada ära veel viimaseid rohelisi sibulapealseid. Nendest kahest saab teha maitsva lisandi...
Loe edasi![Peedi-suitsuforelli salat](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/06/Peedi-suitsuforelli-salat-blog-1.jpg)
Peedi-suitsuforelli salat
Punapeedi-suitsuforelli salat meenutab maitselt paljuski rosoljet, kuid punaste ubade ja rohkema hapukurgi lisamine annavad salatile tugevama, huvitavama maitsenüansi. Valmistusaeg: 30...
Loe edasi![Kihiline heeringa-leivasalat](https://aumaliis.ee/wp-content/uploads/2020/02/Heeringa-leivasalat-blogi-1.jpg)
Kihiline heeringa-leivasalat
Head vabariigi aastapäeva! Lisaks kamale, on vist väheseid peresid, kes sellel päeval ei tõsta lauale midagi, mis sisaldab kala -...
Loe edasi