Heeringas tomati ja rohelise sibulaga

Käes on värskete tomatite aeg ning võimalus on kasutada ära veel viimaseid rohelisi sibulapealseid. Nendest kahest saab teha maitsva lisandi heeringale, mis omakorda sobib ideaalselt värske isetehtud leiva kõrvale ampsamiseks.

Vaja läheb:
190 g heeringat
8 kirsstomatit
peotäis rohelisi sibulapealseid
1 dl hapukoort
sidrunipipart

Kuivata paberiga heeringas liigsest õlist ning tükelda väiksemateks kuubikuteks. Laota hakitud heeringas vaagnale, millel rooga serveerida soovid. Kata heeringas hapukoorega ning aja ühtlaselt laiali. Lõika kirsstomatid sektoriteks ning haki sibulapealsed. Puista tomatid ja sibularattad hapukoorele ning raputa peale sidrunipipart. Serveeri koheselt.

Leiva küpsetamise juhised ja retsepti leiad siit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*