Kala ja mereannid

Pähklikattega lõhe

Pähklikattega lõhe

Ei tea, mida õhtusöögiks valmistada? Mõnus ahjukala on alati hea valik ning miks mitte valmistada seda koos pähklitega. Kalale lisatud...

Loe edasi
Ahjulõhe majoneesikattega

Ahjulõhe majoneesikattega

Lõhe on toiduaine, mida meie pere sööb häbiväärselt vähe ja neil harvadel kordadel, kui me seda valmistame, siis enamus kordi...

Loe edasi
Kala-kartulivorm

Kala-kartulivorm

Viimase aja super leid - pangaasius. Pangaasius on sägaline, kõrge valgusisaldusega ning madala rasvasusega. Liha on valge, luudeta, peene tekstuuriga ning...

Loe edasi
Suitsukohasalat

Suitsukohasalat

Aeg-ajalt on hea toekatele einetele vahelduseks süüa midagi kerget, näiteks suitsukohasalatit. Valmistusaeg: 40 minutit Kogus: 4 portsjoni Vaja läheb: 300...

Loe edasi
Heeringas tomati ja rohelise sibulaga

Heeringas tomati ja rohelise sibulaga

Käes on värskete tomatite aeg ning võimalus on kasutada ära veel viimaseid rohelisi sibulapealseid. Nendest kahest saab teha maitsva lisandi...

Loe edasi
Peedi-suitsuforelli salat

Peedi-suitsuforelli salat

Punapeedi-suitsuforelli salat meenutab maitselt paljuski rosoljet, kuid punaste ubade ja rohkema hapukurgi lisamine annavad salatile tugevama, huvitavama maitsenüansi. Valmistusaeg: 30...

Loe edasi
Kihiline heeringa-leivasalat

Kihiline heeringa-leivasalat

Head vabariigi aastapäeva! Lisaks kamale, on vist väheseid peresid, kes sellel päeval ei tõsta lauale midagi, mis sisaldab kala -...

Loe edasi