Kala ja mereannid
Pähklikattega lõhe
Ei tea, mida õhtusöögiks valmistada? Mõnus ahjukala on alati hea valik ning miks mitte valmistada seda koos pähklitega. Kalale lisatud...
Loe edasiAhjulõhe majoneesikattega
Lõhe on toiduaine, mida meie pere sööb häbiväärselt vähe ja neil harvadel kordadel, kui me seda valmistame, siis enamus kordi...
Loe edasiKala-kartulivorm
Viimase aja super leid - pangaasius. Pangaasius on sägaline, kõrge valgusisaldusega ning madala rasvasusega. Liha on valge, luudeta, peene tekstuuriga ning...
Loe edasiSuitsukohasalat
Aeg-ajalt on hea toekatele einetele vahelduseks süüa midagi kerget, näiteks suitsukohasalatit. Valmistusaeg: 40 minutit Kogus: 4 portsjoni Vaja läheb: 300...
Loe edasiHeeringas tomati ja rohelise sibulaga
Käes on värskete tomatite aeg ning võimalus on kasutada ära veel viimaseid rohelisi sibulapealseid. Nendest kahest saab teha maitsva lisandi...
Loe edasiPeedi-suitsuforelli salat
Punapeedi-suitsuforelli salat meenutab maitselt paljuski rosoljet, kuid punaste ubade ja rohkema hapukurgi lisamine annavad salatile tugevama, huvitavama maitsenüansi. Valmistusaeg: 30...
Loe edasiKihiline heeringa-leivasalat
Head vabariigi aastapäeva! Lisaks kamale, on vist väheseid peresid, kes sellel päeval ei tõsta lauale midagi, mis sisaldab kala -...
Loe edasi