Peedi-suitsuforelli salat

Punapeedi-suitsuforelli salat meenutab maitselt paljuski rosoljet, kuid punaste ubade ja rohkema hapukurgi lisamine annavad salatile tugevama, huvitavama maitsenüansi.

Valmistusaeg: 30 minutit Kogus: 4-le

Vaja läheb:
200 g keedetud punapeeti
200 g punaseid konservube
150 g hapukurki
100 g suitsuforelli
1 dl hapukoort
0,5 dl majoneesi
veidi soola

Haki punapeet ja hapukurk väiksemateks kuubikuteks, vala kaussi. Pese ja nõruta konservoad ning lisa eelnevale. Vajadusel puhasta suitsuforell luudest ning tükelda väiksemateks tükkideks. Kalla juurde hapukoor ning majonees ning lisa pigem vähem soola, kuna suitsuforell on ise juba soolatud. Soola saad alati juurde lisada, aga ära võtta ei saa! Sega salati koostisosad ühtlaselt läbi ning serveeri värske tilliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*