Kodujuustu redise-kurgi salat
Praegune aeg on meeletult hea, kuna vaikselt on põllult ja kasvuhoonest saada kõike head ja värsket. Isegi kui ostad aastaringselt toidupoest värskeid juurvilju jms, siis kodustel saadustel on kohe selline ehe ja õige maitse, mille vastu ei saa ükski poes müüdav toode.
Viimaste nädalatel on minu lemmikuks hommikusöögiks saanud kodujuustu redise-kurgi salat, mille kõrvale olen teinud tatrahelbe putru. Salat valmib kiirelt ja kogu see kodune ehe kraam teeb selle eriti heaks.
Valmistusaeg: 10-15 minutit | Kogus: kahele |
Vaja läheb:
100 g kodujuustu
umbes 4 redist
väike jupp kurki – 40 g
peotäis lehtsalatit, rukolat ning tilli
0,5 dl hapukoort
maitsestamiseks soola
Pese ja tükelda redised ning kurgid väiksemateks tükkideks. Rebi juurde puhtad salatilehed ning haki till. Lisa kodujuust, hapukoor ning maitsesta soolaga. Sega salat ühtlaseks ning valmista kõrvale soovil tatrahelbe või seemnete ja kliidega hommikupuder.
Lisa kommentaar