Parmesaniga paneeritud šnitsel

Valmistusaeg: 30-40 minutit Kogus: 6-8-le

Vaja läheb:
1 kg sea sise- või välisfileed
2 muna
2 dl riivsaia
2 dl riivitud Parmesani
maitseaineid

Lõika liha 1 cm paksusteks viiludeks ning tao lihahaamriga ühtlaselt õhukeseks. Nii küpseb liha ühtlaselt.

Sega kaussi riivsai ja Parmesan. Klopi muna lamedas kaisus lahti. Maitsesta lihaviilud mõlemalt poolt vähese soola ning sidrunipipraga. Kasta lihalõik esmalt muna segusse ning seejärel paneeri juustusegus. Prae liha mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Tõsta praetud lihalõigud köögipaberile nõrguma, et paber liigse rasva ära imaks ning koorik jääks krõbedam,
mitte ei vetti seistes pehmeks.

Serveeri kõrvale nt kartuliputru ja värsket salatit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*