Kanapasta spinatiga

Pastad valmivad alati kiiresti ja maitsevad hästi, olenemata, mida sisse lisad. See pasta spinati ja kanaga on üks vähestest toitudest, mida meie pisike alati mitu korda juurde küsib.

Valmistusaeg: 35 minutit Kogus: 6-le

Vaja läheb:
pakk toorest broilerikintsuliha (umbes 700 g)
150 g peenestatud spinatit (sügavkülmutatud)
400 ml toidukoort
veidi piima
maitseaineid – soola, pipart
pakk makarone (500 g) ning Parmesani juustu

Tükelda kana väiksemateks tükkideks. Kuumuta pannil õli ning prae kana kuldpruuniks. Kana alati praadida ajaliselt pigem vähem – kui hiljem lisad spinati ja koore, siis kana valmib veel edasi, seetõttu, seda esimese kuumutamisega kohe valmis praadima ei pea. Maitsesta kana soola-pipraga (soovil, võid ka teisi maitseaineid lisada).

Samal ajal, kui kana valmib, pane kõrval potis vesi keema. Jooksvalt lisa teiste toimetuste kõrvalt keevasse vette makaronid. Kuna pastakastme tegemine kaua aega ei võta, samuti ei valmi makaronid kaua, siis saavad nad enam-vähem samal ajal valmis.

Lisa kanale külmutatud hakitud spinat – kuumuta veidi. Seejärel lisa toidukoor ning kuumuta seni, kuni toidukoor on paksenenud.

Mulle meeldib pastasid teha alati toidukoorega, sest see teeb pastakastme mõnusalt kreemiseks.
Vahel, aga muutub koor liiga paksuks – kui nii juhtub, lisa koorele veidi piima ning kuumuta kõik korra veel läbi, kuni kaste meeldiva konsistentsi saavutab.

Tõsta valmis pasta taldrikule, lisa peale spinati-kanakaste ning riivi peale Parmesani juustu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*