Soolased Toidud

Lihapallid tomatikastmes

Lihapallid tomatikastmes

Kui on plaan küpsetada ahjus lihapalle, siis üheks variandiks on neid serveerida koos tomatikastmega. Valmistusaeg: 45 minutit Kogus: 6-8-le Lihapallide...

Loe edasi
Parmesaniga paneeritud šnitsel

Parmesaniga paneeritud šnitsel

Valmistusaeg: 30-40 minutit Kogus: 6-8-le Vaja läheb: 1 kg sea sise- või välisfileed 2 muna 2 dl riivsaia 2 dl...

Loe edasi
Kanapasta seente ja paprikaga

Kanapasta seente ja paprikaga

Mu abikaasa on läbi ja lõhki makaronide austaja. Ta võib neid süüa igas asendis ja vist enam-vähem kõigega. Seetõttu on...

Loe edasi
Koorene kanakaste

Koorene kanakaste

See kaste on esimene kaste, mille ma ise, täiesti üksinda, valmistasin. Esimeseks kastmeks ma jahukastet ei julenud valmistada (hiljem julgesin...

Loe edasi
Veise-peedikotletid

Veise-peedikotletid

Kotletid meenutavad mulle alati vanaema ja lapsepõlve. Ma isegi ei tea miks, sest kotletid ei olnud vanaema nö mingi firmaroog,...

Loe edasi
Ahjus küpsetatud lihapallid

Ahjus küpsetatud lihapallid

Lihapallid on meie peres selline roog, mida mitmeks päevaks naljalt ei jagu! 600 g hakkliha kaob nii kiirelt, et hetkeks...

Loe edasi
Argine tatrapada Merevaiguga

Argine tatrapada Merevaiguga

See toekas, kreemja tekstuuriga tatrapada on roog, mida on lihtne valmistada, kuna asetad koostisosad kõik ühte suurde potti ning lased...

Loe edasi