Toidufotod - Retseptiloome - Tootefotod - Meisterdamine
Retseptide paremaks leidmiseks jaotasin need teemade
kaupa kategooriatesse. Kui otsid retsepti kindla toiduaine jaoks (nt paprika), siis kasuta selleks otsingut.
Sõbrannade või emaga toiduteemadel rääkides on alati vahva teada saada mingeid nippe, mida võiks kõrva taha panna.Seetõttu olen retseptidesse sisse põiminud ka erinevaid nippe ja tähelepanekuid, mida on hea teada ning mis lihtsustavad toidu valmistamist. Need on alati ka eraldi märgistatud, et neid oleks teksti seest lihtne leida.
Traditsiooniline suupiste, mida leiab enamikelt eestlaste pidulaudadelt, kuid miks mitte teha teinekord neid niisama söömiseks. Valmistusaeg: umbes 1 tund Portsjonid:...
Loe edasiRaseduse ajal avastasin enda jaoks imelise maitsekombo, mille retsepti ka teiega jagan. Valgehallitusjuustu ja tomati võileiva-ampsu saab pakkuda väikestel minisaiadel...
Loe edasiTraditsiooniliselt valmistatakse pannkooke pühapäeviti, kui terve pere on kodus ning kellelgi ei ole kuskile kiire. Ehk piisavalt aega, et nautida...
Loe edasiJagasin mõni päev tagasi teiega viite retsepti, kuidas ära kasutada keedetud mune, mida munade koksimisest kindlasti üle jääb. Täna tuli...
Loe edasiTraditsiooniline suupiste, mida leiab enamikelt eestlaste pidulaudadelt, kuid miks mitte teha teinekord neid niisama söömiseks. Valmistusaeg: umbes 1 tund Portsjonid:...
Loe edasiRaseduse ajal avastasin enda jaoks imelise maitsekombo, mille retsepti ka teiega jagan. Valgehallitusjuustu ja tomati võileiva-ampsu saab pakkuda väikestel minisaiadel...
Loe edasiToitev ja maitseküllane seenesalat, milles on kasutatud balsamico kastmega ahjus röstitud šampinjone, magusat bataati ning vastandiks soolast feta juustu. Salat...
Loe edasiAeg-ajalt on hea toekatele einetele vahelduseks süüa midagi kerget, näiteks suitsukohasalatit. Valmistusaeg: 40 minutit Kogus: 4 portsjoni Vaja läheb: 300...
Loe edasiOn imeline, kui enda aiast on toidu tegemiseks pea kõik tooraine võtta. Kõik värske ja kodune maitseb alati teisiti -...
Loe edasiMa ei ole suurem asi kõrvitsapüreesuppide armastaja, kuid see supp üllatas mind väga positiivselt. Kuna lisasin juurde röstitud porgandid, siis...
Loe edasiKuna mul tuli kukeseenesupi isu ja neid ilmselt kuskilt lume seest värketena välja ei saa kaevata, siis kasutan sügavkülmutatud seeni....
Loe edasiEi tea, mida õhtusöögiks valmistada? Mõnus ahjukala on alati hea valik ning miks mitte valmistada seda koos pähklitega. Kalale lisatud...
Loe edasiValmistusaeg: umbes 45 minutit Kogus: 2-le kuni 3-le Ahjukana jaoks läheb vaja: 1 pakk kanafileed 2 spl Venturini Baldini Nera...
Loe edasiKui lõuna- või õhtusöögi valmistamiseks ei ole palju aega, siis valmistan üldjuhul pastat. Jagan teiega lihtsat kanapasta retsepti. Valmistusaeg: 25-30...
Loe edasiKõigile toorjuustufännidele - Domino toorjuustukook! Toorjuustukoogid on üsna rammusad, nii samuti ka see - seetõttu naudi seda aeglaselt mõnuledes, lase...
Loe edasiVahest juhtub, et ostetud banaanid nukralt muudkui mustemaks tõmbuvad ning keegi neid ära süüa ei soovi. Nendele banaanidele saab anda...
Loe edasiMunadepühade ajal toovad lihavõttejänesed lastele kindlasti hulganisti väikseid šokolaadimune, neid saab aga kavalalt ära kasutada küpsiste valmistamisel. Valmistusaeg: 35 minutit...
Loe edasiJagasin mõni päev tagasi teiega viite retsepti, kuidas ära kasutada keedetud mune, mida munade koksimisest kindlasti üle jääb. Täna tuli...
Loe edasiMunadepühadel on vahva traditsioon munade värvimine ning hiljem nende koksimine. Mäletan lapsepõlvest, et eriti vahva oli koksida kõik kausis olevad...
Loe edasiTraditsiooniline suupiste, mida leiab enamikelt eestlaste pidulaudadelt, kuid miks mitte teha teinekord neid niisama söömiseks. Valmistusaeg: umbes 1 tund Portsjonid:...
Loe edasiSellel aastal otsustasin, et jõululaual serveerin enda marineeritud kõrvitsat. Ja ma ei tea, mis vale pilt mulle igasugustest hoidiste tegemistest...
Loe edasiSellel aastal proovisin esimest korda marineerida ka kukeseeni. Algatuseks proovisin traditsioonilist marinaadi. 1 kg kukeseente kohta - sellest kogusest kukeseentest...
Loe edasiVanasti oli mooside keetmisel hoopis teine tähendus - puuahjud aeti nii kuumaks, et järgneval ööl ei saanud terve pererahvas magada....
Loe edasiKuumade ilmadega on hea süüa midagi jahutavat - näiteks jäätist. Ma ise eelistan tavalisele vahvlijäätisele jäätisekokteili, mida saab enda maitsele...
Loe edasiIgal aastal, sügis-talvisel perioodil, kui ilmad jahedamaks lähevad, tuleb mul isu juua kakaod. Sellel aastal proovisin valmistada hoopiski ehedat kuuma...
Loe edasiVärsketest marjadest saab peale moosi ja niisama söömise teha ka smuutisid. Smuutidesse saab ära kasutada marjad, mis vaikselt hakkavad juba...
Loe edasiVälismaal on laialdasemalt levinud suhkruküpsiste kaunis glasuuriga katmine. Midagi sarnast teevad eestlased jõulude eel ja ajal piparkookidega, kuid see ei...
Loe edasiPulgakookide valmistamise katsetus number 2. Seekord valmistasin täiesti klassikalise sisuga pulgakoogid (algselt vähemalt) ning pildistasin taaskord ülesse tegevuskäigu, et neid...
Loe edasi